Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky proti Šumperku nezaváhaly

4. 11. 2007 | Ženy A | 7. kolo | J. Kapucián

V 7.kole nejvyšší kuželkářské soutěže žen získávají jičínské kuželkářky důležité body proti nebezpečnému Šumperku. Vítězství se však nerodilo lehce. V úvodní dvojici nastoupila za Jičín kapitánka družstva Martina Hrdinová a celkem bez problémů si poradila s hostující Romanou Kaplovou, když dosáhla nejlepšího výkonu utkání 539. V dalším duelu bojovala M. Kvasničková s Jitkou Vicencovou. Hráčka hostí především první vydařenou dráhou (146) zvítězila 515-497 a vyrovnala na 1:1..

V dalším duelu bojovala Dana Viková s Markétou Strakovou a postupně si vytvářela náskok, až se zrodilo jednoznačné vítězství 4:0. Na vedlejších drahách nastoupila Marie Kolářová proti Bezdíčkové. Ani jedné se v první šedesátce nedařilo podle představ, ale ve druhé polovině svého startu jičínská hráčka zmobilizovala síly a získala pro Jičín velice důležitý bod, po kterém byl průběžný stav stav 3:1 pro Jičín a +87 kuželek.
Na závěr nastoupila Lenka Hrdinová proti Andree Tatouškové. Hostující hráčka získala výrazný náskok v první šedesátce, Lenka z něj postupně ukrajovala, až zkušené šumperské hráčce zbylo pouze 9 kuželek. O jednoznačném výsledku utkání rozhodl nevydařený start hostující Lenky Kubové, která nastoupila proti Martině Tomáškové. Jičínská hráčka výhrou 517-449 pečetila výsledek utkání na 6:2 pro Jičín.
V sobotu od 10 hodin hostí hráčky SKK Jičín silné Blansko a v případě výhry jej mohou vystřídat na třetím místě tabulky, přijďte fandit!