Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky čeká důležitý souboj s Kolínem

11. 2. 2008 | Ženy A | 13. kolo | J. Kapucián

Pěti zápasy 13. kola pokračovala nejvyšší kuželkářská soutěže žen. Utkání SKK Jičín – KK Slavia Praha bylo na žádost hostí odloženo na neděli 24. února. Hrát se bude od 10 hodin. Zábřeh A, i bez reprezentantky na SP jednotlivců Hany Wiedermannové, snížil ztrátu na vedoucí Slavii na jediný bod, když bezpečně přehrál Neratovice. Také boj o záchranu se rozhořívá naplno.

Zábřeh B překvapivě vítězí v Náchodě (venku vyhrál už potřetí) a Šumperk v Chomutově s Jirkovem (uštědřil Jirkovu teprve druhou domácí porážku). Šumperk dosáhl v Chomutově nejlepšího výkonu sezóny a Andrea Tatoušková vyrovnala rekord kuželny 567.

Jičínské kuželkářky ze zápasového rytmu však určitě nevypadly, neboť v odvetném utkání Českého poháru hostily Lokomotivu Trutnov. Po vcelku vyrovnaném zápase na půdě soupeřek byla odveta více než jednoznačná 6:0. Jičín postoupil do dalších bojů celkovým skóre 11:1 a doufejme bude dobře připraven i na další prvoligové utkání, ve kterém jej čeká hodně důležitá bitva s Kolínem na kutnohorské půdě.