Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Drama s dobrým koncem

3. 11. 2008 | Muži B | 7. kolo |

Že i utkání s průměrnými výkony může být pořádně dramatické, ukázali hráči Jičína a Konstruktivy. Domácí chtěli na hosty vlítnout, ale to se jim vůbec nepovedlo. Pavlata shodil na 10 hodů 43 a Křížovi svítilo na ukazateli ještě o dvě méně. Hosté se tak rázem dostali do vedení 30 kuželek. Pavel Kříž nakonec vybojoval 520 kuželek, ale na vedoucího soutěže to nestačilo, když Kohlíček předvedl pěkných 546. Vláďa Pavlata na vedlejších drahách ale svého soupeře udolal a srovnal na 1:1. Domácí tak vyhlíželi obrat v prostřední části, který se jim parádně povedl proti Kolínu.

Řehákovi tentokrát trvalo trochu déle než se rozehrál, ale parádní poslední drahou 148 přeci jen potvrdil svoje vítězství. Bohužel jak se jemu poslední dráha povedla, tak do té doby jistě hrajícímu Čapkovi nevyšla. Tři smolné otvírky (třikrát „televize“) znamenaly bod pro Makovičku. Při stavu 2:2 vedl Jičín o dvě kuželky a dotahováci měli za úkol je udržet.

První dráha byla infarktová. Jarda Kříž vyhrál o 1, Křivka o 3! To domácí hráče nakoplo a druhou dráhu vítězí oba s přehledem. Nicméně na třetí zase oba polevili a Kostruktiva se dotáhla na 23 kuželek. Po plných to vypadalo dobře. Barchánek v poslední dorážce ještě přehrál Kříže, ale rozhodující bod urval Křivka, když Pleticha se neskamarádil s levým sedlákem. Béčko tak ve velice dramatickém utkání zvítězilo 5:3.