Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Oslabení kuželkáři Hvězdě Trnovany nedokázali čelit

20. 9. 2010 | Muži A | 2. kolo |

K úvodnímu domácímu utkání letošního ročníku 2. kuželkářské ligy mužů nastoupil tým SKK Jičín sice povzbuzen ziskem bodu z úvodního utkání proti Vltavanu Loučovice, ale bez tří hráčů základní sestavy!

Jiří Vejvara se zranil a bude chybět pravděpodobně minimálně v následujících dvou zápasech, Pavel Louda absentoval z rodinných důvodů a nenastoupil ani Jaroslav Soukup. Domácí tak proti jednomu z aspirantů postupu, Hvězdě Trnovany, musely využít tři hráče třetiligové rezervy! To se také projevilo. Po vyrovnaném úvodu utkání kdy sice podlehl Josef Vejvara 510-544 , ale Jiří Kapucián po vydařeném výkonu přehrál Stránského 549-536, se v prostřední části zápasu prosadil vyrovnanější tým hostí. Domácí duo Lukáš Vik a Tomáš Kottvald mělo v nohou již 120 hodů z dopoledního utkání v Ústí n.L. a dvouhodinový bleskový přesun zpět do Jičína a to se na jejich hře bohužel projevilo. V koncovce si hosté vítězství pohlídali. Slávek Vik jen korigoval konečných 1,5:6,5 z pohledu Jičína, když se rozešel smírně 560-560 v krásném souboji s Pavlem Kaanem.

Jičínští kuželkáři tak jsou před těžkým utkáním v Českých Velenicích a poté doma proti exligovému Vrchlabí ve velice těžké situaci, kdy každý bod pro ně bude úspěchem.