Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Muži B se stále trápí

9. 11. 2010 | Muži B | 7. kolo |

Do utkání s Náchodem vstupovalo mužské béčko s odhodláním vybojovat druhé vítězství v sezoně.

Utkání bylo ale vyrovnané pouze prvních 60 hodů. Plaňanský vzdoroval výborně hrajícímu Majerovi (307!) a Kottvald vyhrál obě první dráhy. Pak ale Tomáš odešel, čehož Brožek využil k zisku bodu a nahrání 48 kuželek. Vedle hrající Agaton nevyužil slabší dorážky Majera ke stáhnutí jeho náskoku a hosté se tak dostali do velmi slibného vedení – 2:0 o 93 kuželek..

Domácím bohužel nevyšel ani začátek prostřední části – 119 Vik, 112 Kapucián. Lukášovi tentokráte chybělo i něco toho štěstíčka, po první remízové dráze podlehl na druhé o 6 kuželek a na třetí dokonce o jedinou. Kapucián svůj duel vedl k výhře, ale jednička mu dala co proto a ani on na bod nedosáhl.

Za stavu 0:4 o 110 kuželek už neměli domácí dotahováci moc šancí něco s výsledkem udělat. Pavlata o tři kuželky přelezl pětistovku, Řehák ale předvedl krásných 562 a zachránil tak Jičín od kanára.

Jičínské béčko je pověstné tím, že dokáže zabrat, když mu teče do bot. Dle pohledu na tabulku to vypadá na vodu asi pod kolena, ale pokud se podaří vyhrát alespoň dvě zbylá domácí utkání (příště Mladá Boleslav, v 10. kole Šluknov), spadne voda někam ke kotníkům, s čímž už se na jaře určitě dá něco dělat.