Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Duchcov vrátil kuželkářkám SKK Jičín B podzimní prohru

18. 4. 2011 | Ženy A | 22. kolo |

Ve 22.kole 2.kuželkářské ligy žen již nemohly nastat změny na postupové ani sestupové příčce. Zajímavostí je, že domácí družstvo zvítězilo v tomto kole pouze jednou. Vítězem s právem postupu do I. KLZ se stává Sokol Duchcov, na druhém místě nakonec skončilo družstvo KK Slavoj Praha. Právě již jistého vítěze hostily kuželkářky SKK Jičín B. Hrálo se o post nejlepšího týmu jarní části soutěže.

Hostující hráčky si moc dobře pamatovaly podzimní překvapivou domácí prohru, která jim zkomplikovala postupovou matematiku. A tentokrát se jim podařilo Jičínu vše vrátit i s úroky. Všem domácím hráčkám se nedařilo a když ani jednou nepřekonaly hranici pěti set shozených kuželek, zazpíval jim nepopulární kanár 0:8. To již nemohlo změnit nic na pěkné čtvrté příčce Jičína, kam se propracoval až z poslední pozice v podzimní části. Po loňské druhé pozici tak jičínská rezerva opět potvrdila, že patří k předním týmům druhé nejvyšší soutěže.

Pěkného individuálního úspěchu dosáhla Lucie Slavíková, která se stala třetí nejlepší hráčkou ligy dle průměru (526,6). Lenka Tomášková dosáhla sedmého průměru 523,9 a navíc přidala čtvrtou příčku v pořadí dle zisku bodů, když zvítězila v patnácti z dvaceti vzájemných soubojů.