Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín poráží Liberec na obou frontách

4. 4. 2012 | Muži A | 21. kolo |

Vedoucí celek třetí kuželkářské ligy mužů Červený Kostelec udělal výhrou v Kosmonosech zřejmě rozhodující krok k postupu do vyšší soutěže. Zbývá mu poslední domácí zápas se Šluknovem, který dnes doma prohrál s Neratovicemi a tím pádem se dostal do skupiny čtyř celků, které ještě nemají účast v příštím ročníku této soutěže jistou a lze proto čekat, že to nebude zase tak jednoduché. Do této čtyřky patří ještě Rokytnice a Bohušovice, jejichž vzájemný souboj dnes vyzněl pro domácí Bohušovice a Jičín B, který jasně doma přehrál již sestupující Lokomotivu Liberec.

B tým Jičína zaskočil soupeře výborným vstupem do zápasu, rozdíl více jak 170 kuželek a vedení 2:0 o které se postarali Jiří Kapucián 578-478 a Pavel Kříž 563-491. Další dílčí body přidali i Vladimír Palata, Jaroslav Kříž a dobře hrající Vladimír Řehák 540. Bohužel Jičín B má nejhorší skóre z ohrožených celků a tak jistotu záchrany mu dává minimálně zisk bodu na půdě Neratovic, kde s představí v sobotu od 13 hodin.

Jičín A veze body z Liberce, ale nezbývá mu než čekat na překvapení z Náchoda, kde má domácí prostředí Č.Kostelec. V kvalitním a vyrovnaném utkání získal rozhodující náskok Jičína nejlepším výkonem utkání Jiří Drábek 572, který na jaře dostával minimum příležitostí v základní sestavě. Pochvalu však zaslouží celé družstvo za vyrovnaný týmový výkon 3329 shozených kuželek.