Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK Jičín si připsaly již šestou porážku v řadě

5. 11. 2013 | Ženy A | 6. kolo |

V šestém kole nejvyšší kuželkářské soutěže žen uhrály hostující týmy pouze jedinou výhru a to zásluhou vítězství KK Blanska v Husovicích. Ve zbývajících zápasech se ze zisku bodů radovaly domácí hráčky. Na obou pólech tabulky je situace stejná. Soutěž vede Slavia Praha s náskokem dvou bodů na TJ Valašské Meziříčí. Na konci tabulky jsou stále poslední hráčky SKK Jičín, které zatím nezískaly ani bod a ztrácejí na předposlední Sokol Spořice tři body.

Na Žižkově proti sobě nastoupily první a poslední celek tabulky. Slavia Praha hostila SKK Jičín a hostující hráčky kromě úvodu zápasu držely s mistrovským celkem krok. V závěru dokonce umazávaly z náskoku domácích. Ztráta byla ale příliš velká a na případnou remízu to nemohlo stačit. Škoda - domácí kuželkářky tentokráte neexcelovaly, ale na straně Jičína se nedařilo tradičním oporám sestrám Hrdinovým a Slavia tak uhájila poměrně v poklidu výhru 6:2 o 43 kuželek.

Sérii těžkých soupeřů z čela ligy má Jičín za sebou a nyní nutně potřebuje bodovat a zvednout si sebevědomí proti Sokolu Duchcov. Utkání začíná na kuželně v lipách v sobotu v tradičních 10 hodin – přijďte fandit!