Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jan Bína nominován k utkání ČR-Rakousko

24. 2. 2014 | Dorostenci | Reprezentace |

V rámci přípravy na letošní mistrovství světa juniorů v Brně se v sobotu 8. března 2014 uskuteční mezistátní utkání naší juniorské reprezentace s reprezentací Rakouska. Trenéři budují nový, velmi cílevědomý a také perspektivní tým, který nás bude reprezentovat nejen v Brně, ale i na dalších akcích. Proto dostávají v juniorském kádru příležitost nově i opakovaně také nejlepší dorostenci, což je případ i hráče SKK Jičín Jana Bíny.

Model tohoto utkání bude trochu netradiční. Utkání bude sehráno na dvou frontách. Oficiální část proběhne na kuželně Jiskry Nová Bystřice. A jak bývá v obdobných přípravných zápasech zvykem, hrát budou osmičlenná družstva, ze kterých se však započte jen šestice výsledků. S výpravou Rakouska bylo předjednáno, že s souběžně hraným oficiálním zápasem bude probíhat druhý start v nedalekých Slavonicích. Reprezentační trenéři tak získají dokonalejší přehled o svých svěřencích.
Rakouská výprava odcestuje domů v neděli ráno. Naši reprezentanti zůstanou v Nové Bystřici celé nedělní dopoledne a budou pokračovat v další přípravě na MS dle pokynů svých reprezentačních trenérů. Ti si k mezistátnímu utkání pozvali tyto hráče:
junioři: Jan BÍNA, Tomáš ČOŽÍK, Jan ENDRŠT, Rostislav GORECKÝ, Michal PYTLÍK, Zdeněk RANSDORF, Ladislav URBAN, Jiří VÍCHA