Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Vánoční kuželkářský turnaj dorostu přinesl bronzová umístění pro Portyšovou a Bínu

5. 1. 2015 | Dorostenci | Vánoční turnaj |

Těsně před vánoci se v Olomouci uskutečnil 15. ročník Vánočního turnaje dorosteneckých krajských kuželkářských výběrů. Sobota patřila soutěži družstev na 4×120 hs.

Vítězem 15. ročníku Vánočního turnaje krajských výběrů dorostu se stalo družstvo z Vysočiny, které za výkon 2215 si zaslouženě odvezlo zlato. Výběr Královehradeckého kraje s Dominikem Rumlem (SKK Hořice), který byl nejlepším hráčem týmu s pěknými 558 body a dále Janem Bínou 533 a Nikolou Portyšovou 520 (oba SKK Jičín) obsadil sedmou příčku – nutno dodat, že pomýšlel výše.


V neděli proběhla soutěž ve sprintu a smíšených tandemech a to se již zástupcům Královehradeckého kraje dařilo výrazně lépe! V soutěži tandemů zvítězilo družstvo (Jihočeského kraje). O bronz se dělily poražené semifinálové dvojice Bína, Portyšová (Královéhradecký kraj) a Bajer, Kovaříková (Středočeský kraj).


Ve sprintu dívek se z vítězství radovala Nina Brožková (Královéhradecký kraj), která ve finále porazila Barboru Janýškovou (Moravskoslezský kraj). Nejlepším hráčem mezi kluky se zaslouženě stal Jan Vařák (Jihomoravský kraj), který ve finále porazil Mojmíra Holce (Jihočeský kraj). O bronz se rozdělily Václav Švub (Olomoucký kraj) a Dominik Ruml (Královéhradecký kraj).