Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín potřetí v řadě bez porážky, přesto jedou z Brna zklamaní

13. 11. 2016 | Muži A | 8. kolo | J. Kapucián

Po dvou domácích výhrách v řadě chtěli hráči SKK Jičín uspět nyní i v Brně. V utkání osmého kola nejvyšší kuželkářské soutěže si také od samého začátku až do konce udržovali mírný náskok.

V úvodu se o to zasloužil především Jan Ringel 571, v prostřední části pak stejným výkonem Jiří Drábek. Velká škoda prohry Pavla Loudy o pouhých 8 kuželek. Před závěrečnými souboji bylo tedy skóre vyrovnané 2:2. Jičín však měl k dobru slušných 43 kuželek.

Po dalších třiceti hodech již 66 a zdálo se, že míří k vítězství. Štěstěna se na rozdíl od minulého týdne v samotném závěru otočila zády. Jarda Soukup nestačil 564-590 na nejlepšího hráče zápasu Miroslava Milana. Lukáš Vik, přestože na poslední dráze, kterou musel vyhrát, vedl po plných nad Ondřejem Němcem o 18 kuželek, nakonec neuspěl. V dorážce byl přesně o 18 kuželek horší, a to znamenalo, že dělba pomocného bodu zajistila výhru 2,5:1,5 domácímu Němcovi. Čtvrtý bod ze čtvrtého vítězného duelu tak zajistil nakonec domácím na poslední chvíli remízu 4:4. Kuželkáři SKK Jičín tak z moravské metropole odjížděli s hodně smíšenými pocity. Před zápasem by remízu brali, ale po nadějném průběhu je bod spíše ztrátou. V sobotu 18.11. hostí Jičín od 14 hodin Červený Kostelec. Diváci se tak mohou těšit na souboji celků, kterým se posledních dvou kolech podařilo senzačně porazili doposud vedoucí Vrchlabí!