Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři Jičína na lídra tabulky nestačili

6. 3. 2017 | Muži A | 18. kolo | J. Kapucián

Již osmnáctým kolem pokračovala 1.kuželkářská liga mužů. V tomto kole již družstva z čela tabulky nezaváhala a braly plný počet bodů. Vedoucí Lokomotiva Česká Třebová zvítězila v Jičíně, druhá Hvězda Trnovany přehrála doma TJ Valašské Meziříčí a TJ Třebíč zvítězila ve Vrchlabí. Čtvrtá Olomouc doma na body nedosáhla a ztrácí po tomto kole na třetího v tabulce čtyři body. Hráči SKK Jičín se v domácím prostředí postavili proti vedoucímu celku soutěže České Třebové.

Bohužel utkání jim nevyšlo a s výkonem 3392 poražených kuželek nemohli být spokojeni. Soupeř toho také využil k pohodovému vítězství. Českotřebovští vedli od úvodní dráhy a postupně navyšoval náskok až navíce jak sto kuželek aby nakonec zvítězili 6:2 o 78 kuželek. Jičín tak bohužel stále figuruje na sestupové 11. pozici.

Ze sestupem ohrožených týmů uspěl v domácím prostředí pouze Červený Kostelec, který porazil doma SKK Hořice. SKK Jičín i Moravská Slávie Brno v tomto kole prohrály a svedou mezi sebou v závěrečných kolech souboj o záchranu. V sobotu 11.3. se Jičín představí ve Vrchlabí, které je v jarní části soutěže výrazně oslabeno a nečekaně rozdává hodně bodů. Dokážou toho jičínští využít?